Op zoek naar fysio?

   
   
 
fysio
Fysiotherapeut Wikipedia.
In Nederland is er een verschil tussen een fysiotherapeut en een manueel therapeut. In België worden deze specialisaties officieel niet apart erkend, maar er is in de praktijk wel verschil. Neurologische revalidatie: revalidatie van personen met een neurologische aandoening zoals Parkinson, Cerebrovasculair accident CVA, hersenbloeding of herseninfarct en multiple sclerose.
Fysio Dynamics Fysio Groepspraktijk te Sinaai-Waas.
Ons Team Bel ons Contacteer ons. Fysio Dynamics is een groepspraktijk met 5 kinesitherapeuten waaronder 2 acupuncturisten, 1 functionele trainer en 1 podoloog. In samenspraak met onze patiënt werken we aan een actief herstel. De behandeling wordt altijd individueel aangepast aan de patiënt en zijn sport.
Vergoeding fysiotherapie en oefentherapie - CZ.
App de verpleegkundige. Vind een zorgverlener. Bekijk alle extra's.' Fysiotherapie en oefentherapie Fysiotherapie en oefentherapie. Vergoeding fysiotherapie en oefentherapie. Hebt u fysiotherapie nodig? Bekijk meteen wat u vergoed krijgt voor fysiotherapie en oefentherapie. Fysiotherapie vanaf 18 jaar. Fysio vanaf 18 jaar.
Fysiotherapie - Wikipedia.
Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedisch beroep dat zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens. De fysiotherapie is voortgekomen uit de heilgymnastiek, die tot de jaren 1960 werd beoefend door een heilgymnast.

Contacteer ons