Meer resultaten voor dak

   
   
 
dak
Het Dak.
Het dak Dakpannen algemeen Verankering en berekening Renovatie Verkooppunten. In ons deel van Europa kennen we vooral hellende daken. Logisch, want een hellend dak is goed bestand tegen harde wind, het regenwater stroomt er gemakkelijk vanaf en de kap is een uitstekende warmtebuffer.
Groen dak Gemeente Assen.
De subsidie van de gemeente Assen bedraagt 20 per vierkante meter aangebracht groen dak inclusief BTW. Als u in het beheergebied van het waterschap Hunze en Aas woont dan kunt u per m2 5, extra krijgen op de aanleg van een groen dak.
Nieuw Servicepunt helpt inwoners en bedrijven bij aanleg groen dak provincie Utrecht.
Een groen dak is bedekt met planten. Groene daken helpen mee om het hemelwater op te vangen, ze dragen bij aan biodiversiteit en ze zorgen voor verkoeling in de zomer. Groene daken zijn daarmee nuttig voor dieren, planten en mensen.
Subsidie Blauwgroene daken Amsterdam Gemeente Amsterdam.
Voor de subsidie blauwgroene daken moet uw dak minimaal 200 m2 zijn. Kleinere blauwgroene daken maken is niet rendabel. Voor daken tussen de 30 en 200 m2 kunt u wel de subsidie Groene daken en gevels Amsterdam 2020-2022 aanvragen. Uw aanvraag moet vóór 1 augustus 2021 bij ons binnen zijn.
Zonnepanelen op dak? Zes knelpunten en oplossingen Melkveebedrijf.nl.
Provincie Zuid-Holland maakt het voor groot dak bezitters mogelijk subsidie aan te vragen, dit kan zijn het plaatsen van zonnepanelen op daken met te weinig draagkracht voor conventionele zonnepanelen, in combinatie met asbestverwijdering of het beschikbaar stellen van een dak aan een energiecoöperatie.
Verzekeringen DAK Intermediairscollectief.;
DAK en De Nederlandse bieden toegang tot de vastgoedmarkt. DAK Intermediairscollectief biedt samen met hypotheekverstrekker De Nederlandse haar adviseurs een financiële oplossing voor professionele beleggers die op zoek zijn naar financieringen voor te verhuren woningen en appartementen. DAK Hypotheken en a.s.r.
Dak Kenniscentrum InfoMil.
Er wordt wel aangegeven dat een eventueel dak van onbrandbaar materiaal moet zijn gemaakt. Voor een ander doel bereiken van eventuele brandwerendheid is het wel mogelijk dat er een dak wordt vereist, bijvoorbeeld wanneer een gasflessenopslag tegen een gevel aanstaat.
Dak Kwaliteit Nederland Dakreparatie Dakinspectie Dakmontage.
Hoewel veel daklekkages worden veroorzaakt door ernstige schade aan uw dak door bijvoorbeeld een storm, heeft elk dak een levensduur en uiteindelijk zal ook uw vertrouwde dak problemen kunnen ontwikkelen. Bekijk meer diensten. Een greep uit onze projecten. Bitumineuze dak in Breda.

Contacteer ons