Meer resultaten voor asbest

   
   
 
asbest
Asbest Gemeente Oldenzaal.
Van huishoudens afkomstig asbest kan gratis worden aangeleverd op het afvalbrengpunt. Het asbest moet dubbel en luchtdicht verpakt zijn in doorzichtig plastic met een dikte van 0,2, mm, te verkrijgen bij het afvalbrengpunt. Asbest van bedrijven wordt niet geaccepteerd op het afvalbrengpunt.
Twente Milieu Oldenzaal Asbest.
Onverpakt of verkeerd verpakt asbest wordt niet geaccepteerd. U kunt zich met het asbest en de toestemming van de gemeente melden bij het depot voor klein chemisch afval. De medewerkers van Twente Milieu wijzen dan de plek aan waar u het asbest neer kunt leggen.
Gemeente Alphen Chaam: Asbest.
Asbest moet in stevig doorzichtig plastic folie van minimaal 02, millimeter dik zijn verpakt en goed zijn dichtgeplakt met tape. Plak op de verpakking een sticker met daarop het opschrift Asbest. Bij het bewerken van asbest kunnen gevaarlijke vezels vrijkomen.
Asbest: lessen uit incidenten voor veiligheidsregios IFV.
Milieu Centraal Asbest, wat zijn de risico's.' Tweets over asbest AND incident OR brand OR ontruiming. Kennisplein Overdrachtsformulier asbestincident versie 1.0. Kennisplein Handreiking Aanpak asbestincidenten werkversie 1.1. Kennisplein Gezondheidsrisicos voor werknemers en omwonenden ten gevolge van blootstelling aan met asbest verontreinigd straalgrit.
Asbest verwijderen Gemeente Dantumadiel. Ga naar de homepagina Gemeente Dantumadiel.
www.infomil.nl asbest herkennen, asbestverbod, algemene info. Als u niet zeker weet of een bepaald materiaal asbest bevat, kijkt u op de Asbestwegwijzer om een indruk te krijgen in welke materialen asbest kan zitten. Alleen een gecertificeerd bedrijf mag onderzoeken of er asbest aanwezig is.
Asbest verwijderen, melding Gemeente Valkenswaard.
Sinds 1994 is het verboden asbest te gebruiken. Als asbest breekt, verbrandt of afbrokkelt, komen kankerverwekkende stoffen vrij. Daarom moet u zich houden aan strenge regels als u asbest wilt verwijderen. Het aanvragen van een sloopmelding kan via het Omgevingsloket Online OLO.
Gemeente Goirle: Asbest.
Let op: asbestgelijkend materiaal behandelt u net als asbest! Eternit-golfplaten, dakplaten en bijvoorbeeld schoorsteenbuizen zijn asbest gelijkende materialen. Deze zijn niet van asbest te onderscheiden en moet u ook als asbest behandelen. Ook deze verpakt u als asbest en u vult hiervoor het stortingsbewijs in dat u meeneemt naar de milieustraat.
Asbest Rijksoverheid.nl.
Daarmee komt het kabinet vandaag, nadat een eerder wettelijk verbod niet. Informatie over asbest Kenniscentrum InfoMil. Werken met asbest Arbo-portaal SZW. Klussen of verbouwen en asbest Milieu Centraal. Asbest Atlas Leefomgeving. Asbest Inspectie SZW. Informatie van de ILT over asbest Inspectie Leefomgeving en Transport ILT.

Contacteer ons