Op zoek naar epdm?

   
   
 
epdm
EPDM-systemen Alles voor uw EPDM Interexpress.
verzending binnen 3 dagen. Zelf volledig je dak afwerken met EPDM? Kies het beste materiaal. Snel en simpel een bestelling plaatsen is eenvoudig bij Interexpress EPDM Systemen. Bekijk EPDM dakbedekking. Compleet EPDM pakket. Inclusief EPDM lijm. Inclusief EPDM kit en HWA.
De voordelen van EPDM dakbedekking Dakrubbercentrale.
EPDM dakbedekking: levensduur van 50 jaar en langer. EPDM overtreft op alle vlakken de traditionele roofing als dakbedekking voor een plat of lichthellend dak. EPDM beschikt als kunstrubber over verschillende eigenschappen die mits een vakkundige plaatsing garant staan voor een zorgeloze levensduur van 50 jaar en langer.
EPDM dakbedekking plaatsen? Gedimat, uw EPDM partner!
Zo gaat EPDM gemiddeld meer dan 50 jaar mee en is de EPDM-dakbedekking volledig recycleerbaar op milieuvriendelijke wijze. Mede door zijn lange levensduur is EPDM zo goed als onderhoudsvrij. Het is ook nog eens wortelwerend. Een dakbedekking in EPDM wordt ook vaak gebruikt voor groene daken, maar u kunt ook op gewone daken EPDM plaatsen.
EPDM dakbedekking, de beste keuze.
Ideaal als ondergrond van wellicht uw toekomstige groendak. Het is namelijk mogelijk een prachtige tuin te plaatsen op uw dak om in te tuinieren. Wanneer u kiest voor een groendak bovenop uw EPDM dakbedekking, dan brengt dit de volgende voordelen met zich mee.:
EPDM - Wikipedia.
EPDM wordt onder meerdere merknamen op de markt gebracht. EPDM-dakbedekkingen kunnen brandveilig conform NEN6050 worden aangebracht. Dakbedekkingssystemen dienen in Nederland te voldoen aan de BroofT1 kwalificatie, hierdoor dient er een EPDM dakbedekkingsfolie toegepast te worden die vliegvuurbestendig is. EPDM vijverfolie voldoet hier niet aan.

Contacteer ons