Resultaten voor fysio

   
   
 
fysio
Fysio Den Helder Wij Bieden Shockwave, Manuele therapie en Echografie.
Hierdoor is ons team in staat om de behandeling en revalidatie op maat te maken, zodat u op de meest effectieve en snelle manier van uw klachten af bent. Fysio Den Helder Suri hecht evenveel belang aan een uitstekende service als aan het aanbieden van de meest efficiƫnte behandelingen.
Fysiotherapeut Wikipedia.
Deze studierichting wordt zowel in voltijd als in deeltijd aangeboden. Binnen de opleiding krijgen de verschillende fysiotherapie methodieken, medisch-biologische vakken en psycho-sociale aspecten de aandacht. De opleiding kent meerdere stagemomenten waarin met de beroeppraktijk wordt kennisgemaakt. Na het behalen van een bachelor fysiotherapie zijn er verschillende vervolgopleidingen op masterniveau mogelijk. Lees meer
fysiotherapie
Fysio Dynamics Fysio Groepspraktijk te Sinaai-Waas.
Uw fysiodynamicsteam Lisse, Jyrki, Machteld, Axelle, Maarten en Geert. Het team van Fysio Dynamics bestaat uit 5 kinesitherapeuten waaronder 2 acupuncturisten, 1 functionele trainer en 1 podoloog. manuele therapie, dry needling, osteo acupunctuur. therapeut bij wieler pro-tour team Lotto-Soudal. algemene kinesitherapie, manipulatieve mobilisaties, neurac, kinesiotaping, Redcord.
uitvaart gouda
Vergoeding fysiotherapie en oefentherapie CZ.
App de verpleegkundige. Vind een zorgverlener. Bekijk alle extra's.' Fysiotherapie en oefentherapie Fysiotherapie en oefentherapie. Vergoeding fysiotherapie en oefentherapie. Hebt u fysiotherapie nodig? Bekijk meteen wat u vergoed krijgt voor fysiotherapie en oefentherapie. Fysiotherapie vanaf 18 jaar. Fysio vanaf 18 jaar.
Fysiotherapie Wikipedia.
Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedisch beroep dat zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun en bewegingsapparaat van de mens. De fysiotherapie is voortgekomen uit de heilgymnastiek, die tot de jaren 1960 werd beoefend door een heilgymnast.

Contacteer ons